Grupe Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele categorii

  1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora), si produse derivate
  2. Crustacee si produse derivate
  3. Oua si produse derivate
  4. Peste si produse derivate
  5. Arahide si produse derivate
  6. Soia si produse derivate
  7. Lapte si produse derivate( inclusiv lactoza)
  8. Fructe cu coaja ( migdale, alune de padure, nuci, nuci pecan, nuci de Brasilia, fistic, nuci de macadamia, si produse derivate)
  9. Telina si produse derivate
  10. Mustar si produse derivate
  11. Seminte de susan si produse derivate
  12. Dioxid de sulf si sulfiti ( peste 10mg/kg sau litru)
  13. Lupin
  14. Moluste
Shopping cart

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 250 lei

Sign in

No account yet?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account