Livrarea produselor

1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la BOEM CHOCOLATERIE SRL  este efectuata prin intermediul sistemului de curierat rapid, cu exceptia prajiturilor proaspete, tartelor, torturilor cremoase, care se vor livra personal

2. Timpul de livrare al unei comenzi prin sistem de curierat rapid poate varia in functie de perioada in care este efectuata. Astfel incat intervalul de livrare poate varia de la 2 pana la 5 zile lucratoare in conditii normale, iar pentru comenzile care urmeaza a fi livrate in perioade aglomerate (Sarbatorile de iarna, Sarbatorile Pascale, 8 Martie, Black Friday etc.) termenul de livrare poate fi extins insa nu poate depasi 30 de zile caendaristice de la momentul plasarii comenzii .

3. Curierul va încerca livrarea de 2 ori la adresa menționată în pagina de finalizare a comenzii. In cazul in care nu se reuseste livrarea, coletul se va returna la sediul BOEM CHOCOLATERIE SRL  si comanda va fi anulata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

4. Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare dupa efectuarea platii din partea Clientului/Membrului in locatia indicata in Formularul de comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul BOEM CHOCOLATERIE SRL ).

5. Costul livrarii va fi afisat in pagina de finalizare, fiind calculat automat in functie de adresa de livrare si greutatea coletului astfel:
1. Bucuresti si Ilfov: 25 lei

6. BOEM ATELIER nu este responsabila pentru neconformitatile produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

Shopping cart

Oferim transport gratuit la comenzile de peste 250 RON

Sign in

No account yet?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account