Metode de plată

PLATA PRODUSELOR
1. Dupa ce Clientul/Membrul a selectat toate produsele pe care doreste sa le cumpere prin adaugarea lor in cosul de cumparaturi, urmatorul pas este de a parcurge procesul de finalizare a comenzii si de a efectua plata. Pentru a face acest lucru, Clientul trebuie sa urmeze pasii din procesul de cumparare, completand sau verificand informatiile solicitate la fiecare pas. Mai mult decat atat, pe toata durata procesului de cumparare, inainte de a efectua plata, Clientul poate modifica datele comenzii. De asemenea, daca Clientul este Membru (detine un Cont), va fi disponibil un istoric al tuturor comenzilor plasate de acesta, in sectiunea „Contul meu”.
Optiunile de plata pentru Romania sunt disponibile sub toate formele de plata prezentate mai jos:

2. Modalitatile de plata sunt: ramburs, ordin de plata sau online:
• Ramburs prin Curier;
• Ordin de plata (BOEM CHOCOLATERIE SRL , Comuna Bucov, Judetul Prahova, J29/718/2021, CUI 43919408. Cont in cazul platii in lei: RO86BTRLRONCRT0CF4471701, deschis la BT, Bucuresti).
In cazul in care plata se realizeaza prin Ordin de plata, livrarea produselor se va realiza doar dupa inregistrarea acesteia.
• Online prin intermediul procesatorului netopia-payments.com

3. Plata se realizeaza in conditii de siguranta deplina, fara a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate prin intermediul netopia-payments.com, iar BOEM CHOCOLATERIE SRL  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul Clientilor. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de tipul de card, acestea pot lipsi).
Cardurile de credit sunt supuse unor verificari de validare si autorizare de catre institutia emitenta. In cazul in care BOEM CHOCOLATERIE SRL  nu primeste autorizarea necesara, nu isi asuma raspunderea pentru nicio intarziere a livrarii produselor comandate sau, dupa caz, nelivrarea acestora si nu vom mai putea incheia niciun Contract cu dumneavoastra.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Boematelier.ro.

Shopping cart

Oferim transport gratuit la comenzile de peste 250 RON

Sign in

No account yet?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account